Kalfsbiefstuk met druivensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Van druiven velletjes en pitten verwijderen Sap opvangen Wijn bij het sap schenken Druiven erin leggen In pan boter verhitten Kalfsbiefstukken aan elke kant 4 min. bakken Warmhouden Wijn-sap boven pan zeven en aanbaksels losroeren Laten inkoken tot 1 dl. Kalfsfond toevoegen Laten inkoken tot sausdiktee Saus zeven en op smaak brengen met zout en peper Druiven in saus opwarmen

Kalfsbiefstuk met druivensaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes met champignon-druivensaus
0 min
Bekijk recept
Scholrolletjes met appel en druivensaus
0 min
Bekijk recept
Kalfsbiefstuk met druivensaus
0 min
Bekijk recept

Kalfsbiefstuk Met Franse Roomsaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsbiefstuk Met Druivensaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken Kalfsbiefstuk
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde Kalfsbiefstuk
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept