Wienerschnitzel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf het vlees in met peper, wentel het in lichtjes geklopt eiwit en paneermeel en bak in hete boter Maak de vleesjus los met 2 lepels room en giet ze over de Schnitzels Stoof andijvie met peper en 50 g boter Maak er een mornaysaus bij door 2 eierdooiers en 1 lepel warme opgeklopte room met 3 dl hete bechamelsaus te vermengen Voeg er 2 lepels gemalen kaas bij en laat een tijdje sudderen

Wienerschnitzel is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Lauwwarme salade met kalfsschnitzelreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Weense rode kool met Wienerschnitzel
30 min-
Bekijk recept
Stap-voor-stap wienerschnitzel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wienerschnitzel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lauwwarme salade met kalfsschnitzelreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Weense rode kool met Wienerschnitzel
30 min-
Bekijk recept
Stap-voor-stap wienerschnitzel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wienerschnitzel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept