Biefstuk met gorgonzola

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontvel de tomaten en verwijder de zaadjes Snijd 1 tomaat in mooie blokjes en prak de andere in een kommetje fijn Snijd het uitje in dunne ringetjes Snijd de gorgonzola in 2 gelijke plakken Verwarm de grill voor op de hoogste stand Verhit de boter in een koekepan en bak de biefstuk in 4 minuten bruin en van binnen rosè Leg de biefstukjes naast elkaar in een kleine, lage ovenschaal Strooi er wat zout en peper over Leg op elk biefstukje een plak gorgonzola en verdeel de ui- en tomaatstukjes erover Schuif de schaal circa 15 centimeter onder het hete grillelement en laat de gorgonzola in circa 3 tot 4 minuten smelten Roer intussen de fijngemaakte tomaat met de cognac of rode port en de bouillon door het bakvet en schraap de aanbaksels los Kook de jus in circa 2 minuten op een hoog vuur in Doe de jus over in een juskom en geef deze apart bij het vlees Lekker met gebakken aardappeltjes of een rijsttimbaaltje en een salade van veldsla

Biefstuk met gorgonzola is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept