Blinde vinken met trappist champignons en tomatensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en hak de ui en het knoflook fijn Fruit deze in de pan met een klontje boter, peper en zout Laat daarna de blinde vinken enkele minuten daarin aanbraden en overgiet ze vervolgens met de trappist Dek de pan af en laat het geheel 40 min verder stoven op een zacht vuur met de laurier Maak ondertussen de champignons proper en versnij deze in ringen en bak ze aan in de pan met wat boter, peper en zout Na de gaartijd, haal de blinde vinken uit de pan en voeg de tomatensaus toe en de room Laat nog eventjes inkoken Serveer op warme border de gebakken vinken, daarrond de tomatensaus en de gebakken champignons Dien op met gekookte aardappelen

Blinde vinken met trappist champignons en tomatensaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met Bresaola met Philadelphia en rucola
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lemoncurdtaartjes
60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept