Ossehaas met bospaddestoelen

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal het zwoerd van het spek en snijd het in reepjes Smelt een nootje boter en bak de spekreepjes hierin krokant Laat ze uitlekken op absorberend keukenpapier Haal de steeltjes van de cantharellen en bak de hoekjes eventjes in boter Bak de ossehaas in boter Neem de ossehaasjes uit de pan en fruit in dezelfde pan de sjalotjes Blus met de wijn en laat bijna volledig uitkoken Voeg dan de room toe en laat inkoken tot een gladde saus Doe de hanekammen, het spek en de bieslook bij en controleer de kruiding Breng eventueel nog wat op smaak met peper en zout Schik de ossehaasjes op borden en lepel er de saus over Werk af met een bosje waterkers en aardappelkroketjes Serveer hierbij een glaasje St-Amour

Ossehaas met bospaddestoelen is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade met linzen en bospaddestoelen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met bospaddenstoelen, kalfszwezeriken en truffel
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pepersteak met pompoenpuree
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossehaas Verpakt In Parmaham
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio met parmezaanse kaas en pijnboompitten
Bekijk recept
Orientaalse Ossehaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept