Runderragout met puree

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees in 25 g boter rondom bruin bakken Bouillon toevoegen Met deksel op de pan 1 uur zachtjes laten stoven Uitjes erbij doen Eierdooier losroeren met zure room en tomatenpuree 4 eetl. hete saus erdoor roeren en mengsel voorzichtig door saus roeren Niet meer laten koken Ragout op smaak brengen met peper en zout Intussen aardappelpuree met melk en 3,5 dl water volgens gebruiksaanwijzing bereiden Peterselie erdoor scheppen Oven voorverwarmen op 200 graden In schaal lagen ragout en puree scheppen, eindigen met puree Bestrooien met broodkruim en 25 g boter in klontjes erover verdelen In midden van oven 20 min. verwarmen

Runderragout met puree is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasteitje met ragout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Goulashkroket
45 min Snack
Bekijk recept
runderragout
180 min
Bekijk recept
Runderragout
155 min Hoofdgerecht
Bekijk recept