Zoervleisj

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees in grote dobbelstenen snijden Azijn, 2 dl water, laurierblaadjes, kruidnagel, jeneverbessen, zout en peper door elkaar scheppen Afgedekt minstens 8 uur in de koelkast laten marineren In helft van boter uien in 15 min. zacht en glazig bakken Vlees uit marinade nemen en droogdeppen Marinadevocht zeven, 2 dl afmeten In braadpan rest van de boter verhitten Vlees in 8 min. rondom bruin bakken Uien, stroop, verbrokkelde ontbijtkoek en afgemeten marinadevocht toevoegen Vlees moet net onder staan, zo nodig water toevoegen Met deksel op pan in ongeveer 2 uur gaarstoven Op smaak brengen met peper en zout Lekker met gekookte aardappelen en rode kool

Zoervleisj is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Erik van Loo's zoervleisj
3uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgs zoervleisj
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Origineel Nederlands - Limburgs ZOERVLEISJ (
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Erik van Loo's zoervleisj
3uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgs zoervleisj
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Origineel Nederlands - Limburgs ZOERVLEISJ (
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept