Runderlappen (rib- lende- of sukadelappen)

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de lappen in met het zout en peper of mosterd en laat het zout 10 min. intrekken Laat de boter bruin worden, schroei de lappen hierin dicht en bak ze aan weerskanten snel bruin Voeg de kruiden en de azijn en desgewenst de kleingesneden tomaat of de tomatenpuree of de appel toe en doe er zoveel water bij dat het bezinksel oplost Laat het al roerend aan de kook komen en stoof het vlees op laag vuur onder af en toe keren ca. 2 uur tot het zacht is geworden Schenk zo nodig wat water bij de jus en breng de jus weer aan de kook Zo nodig kunt u de jus zeven

Runderlappen (rib- lende- of sukadelappen) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete runderstoof met pompoen
105 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoof met pompoen
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderlapjes met madeira
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleespasteitjes
40 min Snack
Bekijk recept