Grootmoeders runderlappen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het vlees in de hete boter rondom bruin en neem het uit de pan Fruit in het resterende vet de gesnipperde ui Roer de bloem erdoor, voeg het water en de azijn toe en roer het geheel tot een dunne saus Voeg de kruidnagel, zout, peper en laurierblaadjes toe Doe het vlees terug in de pan en laat alles heel even aan de kook komen Zet het vuur dan lager en laat het vlees een paar uur sudderen

Grootmoeders runderlappen is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderlapjes met madeira
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleespasteitjes
40 min Snack
Bekijk recept

Grootmoeders scholfilet met zeekraal en zachte boterjus
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJshartjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept