Napolitaanse runderlappen: Costa di Manzo alla Pizzaiola

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop elke runder- of riblap mals, wrijf er zout & peper in en daarna meel Bak ze in hete olie aan beide kanten bruin, uit de pan & warm houden Fruit in de olie uien, tomaten, en knoflook bruin, leg het vlees erop, strooi royaal oregano erover en laat het vlees zachtjes stoven Voor het opdienen de room erdoor roeren

Napolitaanse runderlappen: Costa di Manzo alla Pizzaiola is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta alla pizzaiola met malse kipgehaktballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenfilet alla pizzaiola
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carne Alla Pizzaiola
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salsa Pizzaiola (tomatensaus)
10-20 min -
Bekijk recept

Gino D'Acampos Napolitaanse pasta met drie-bonensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastiera Napoletana (Napolitaanse paastaart)
45 min Gebak
Bekijk recept
Lasagne Napolitana met saucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met Napolitaanse groentesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept