Runderlappen gestoofd met kruidenbitter

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de runderlappen met zout en versgemalen peper Verhit een klont boter in een braadpan en braad de lappen daarin aan Voeg de teentjes knoflook toe (ongepeld als ze vers zijn, gepeld als ze gedroogd zijn) en doe er de kruidnagels en de laurierblaadjes bij Schenk er naar smaak kruidenbitter bij en water tot het vlees onder staat en laat het, onder af en toe roeren, minstens 2 uur sudderen Maak de saus af met in kruidenbitter gewelde rozijnen en bind haar met stukjes kruidkoek of ontbijtkoek

Runderlappen gestoofd met kruidenbitter is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Tilburgse kruikentaart
2 uur-
Bekijk recept
Romige vissoep met mosselen en garnalen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenbitter
0 min
Bekijk recept
Mosterdsoep
20-30 min -
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderlapjes met madeira
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleespasteitjes
40 min Snack
Bekijk recept