Suddervlees

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter en bak het vlees bruin Voeg de ui en het zakje nasikruiden toe en fruit die 5 minuten mee Neem het vlees uit de pan en bestrooi het met wat peper en zout Voeg de sambal en 1 1/2 dl water toe Leg het vlees terug in de pan en laat het afgedekt in ca. 2 1/2 uur gaar stoven

Suddervlees is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Stamppot met palmkool en rookworst recept
Bekijk recept
Suddervlees met frites
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sauerbraten 'suddervlees'
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met suddervlees en groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stamppot met palmkool en rookworst recept
Bekijk recept
Suddervlees met frites
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sauerbraten 'suddervlees'
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met suddervlees en groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept