Biefburger met blauwe kaassaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe het gehakt met de afgespoelde en uitgelekte kappertjes in een kom en meng met wat zout en peper tot een afgeplatte bal Zet de burger tot hij wordt gebakken afgedekt in de koelkast Verhit een scheutje olie en/of een klontje boter in de koekenpan Bak de burger op middelhoog vuur in ca. 3 minuten per kant gaar en bruin Neem uit de pan en laat afgedekt rusten Giet het braadvet uit de pan Roer de verkruimelde kaas en de crème fraiche in de koekenpan door elkaar tot de kaas gesmolten is Breng op smaak met wat peper, roer er het uitgelopen vleesnat van de burger door en schep de saus over de biefburger Lekker met een knapperige Italiaanse bol en wat sla

Biefburger met blauwe kaassaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige biefburger
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipburger met avocado,bacon en cheddar
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept