Gehaktbroodje met warme abrikozenchutney

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet een klein bakvormpje of ovenvast schaaltje met boter in Vermeng het gehakt met het ei, het paneermeel, de gehaktkruiden, het kerriepoeder en de bladselderij en vul het ingevette vormpje met het gehakt Pel en snipper de ui Halveer de abrikozen, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes Verwarm de oven voor op 220°c en laat het gehakt, midden in de oven, in ± 15 minuten gaar worden Bak de ui 3 minuten in de hete olie, voeg de abrikozen, de suiker, de azijn en de kruidnagel toe en laat het geheel op vrij hoog vuur 10 minuten pruttelen Snijd het gehaktbrood in plakjes en serveer de warme abrikozenchutney erbij Lekker met gebakken aardappelen en doperwtjes

Gehaktbroodje met warme abrikozenchutney is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mini-sandwiches met wildpaté en abrikozenchutney
45 min
Bekijk recept
Gepaneerde brie met abrikozenchutney
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pruimen-abrikozenchutney met kerrie
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbroodje met paprika
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbroodje
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuiders gehaktbroodje
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept