Mie met gehakt-pindasaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de Spaanse peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper in stukjes Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt met de peper in 5 minuten rul Breng het op smaak met zout en pers de knoflook erboven uit Kook in een andere pan de mie volgens de gebruiksaanwijzing op het pak gaar Roer de pindakaas, de melk, de ketjap, het gemberpoeder, het kerriepoeder, het citroensap en de sinaasappelrasp door het gehakt en blijf roeren tot een egale saus ontstaat (verdun de saus zo nodig met wat water Giet de mie af, verdeel hem over 2 borden en schep de gehaktsaus erover Lekker met gestoofde paksoi

Mie met gehakt-pindasaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept