Asperges met champignons en kwark

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil en gaar de asperges volgens het basisrecept Maak, terwijl de asperges staan te garen, de dille schoon en hak ze fijn Roer ze met 2 eetlepels room door de kwark en zet het sausje koel weg Spoel de champignons goed af, snij het onderste stukje van de steeltjes af en snij ze doormidden Smelt een steekje boter in een pan en fruit de champignons op hoog vuur Breng ze op smaak met versgemalen peper en zout Bestrijk vier sneetjes casinobrood met boter en rooster ze licht in een koekenpan of broodrooster Haal de gare aspergepunten uit het kooknat, laat ze goed uitlekken en leg ze op een schone theedoek of wat lagen keukenpapier Splits het ei en roer de dooier door de room Roer er ook de geraspte kaas door Verwarm de oven voor op 220° Bestrijk de geroosterde sneetjes brood met de dillesaus, leg er de halve champignons op, snij de aspergepunten in de lengte door wanneer ze dik zijn (laat ze anders heel) en leg ze op de champignons Schep er een paar lepels roomkaassaus over en schuif de sneetjes een minuut of twaalf in de oven Haal ze geurend en goudgeel uit

Asperges met champignons en kwark is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept