Bami goreng djawa

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de mie enkele minuten in heet water met een eetlepel slaolie en roer ze los; spoel de mie daarna in een vergiet af met koud water en laat ze uitlekken Fruit in 3 eetlepels olie de gesneden ui, samen met de fijngestampte of geperste knoflook, voeg de stukjes kipfilet toe en roer het geheel door tot het bijna gaar is Voeg daarna de rest van de ingrediënten toe, behalve de mie, selderij en ketjap, en bak dit onder flink roeren op hoog vuur door tot het gaar is Voeg tenslotte de mie, selderij en zoveel ketjap toe dat het geheel een mooie lichtbruine kleur heeft Voeg, indien nodig, zout toe Dien het gerecht op met wat gefruite uitjes erover gestrooid en eventueel nog wat overgebleven selderij

Bami goreng djawa is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kering van oma Vonny
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Ayam Betawi (kip in ketjap) met Sajoer Bajem
15 min-
Bekijk recept
Ajam Rica Rica
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klepon
35 min -
Bekijk recept

Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bami met roergebakken bloemkool
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met rosbief
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept