After Eight-ijs

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eidooiers en de suiker in een kom tot de eidooiers wit van kleur zijn Breng de melk en 1 dl slagroom aan de kook Klop de rest van de slagroom door het eidooiermengsel en klop er deel voor deel de hete melk door Schenk het mengsel terug in de pan en verwarm het langzaam op zacht vuur tot het gebonden is (laat het niet koken) Laat het mengsel onder regelmatig roeren afkoelen Verkruimel de After Eights en roer ze samen met de crème de menthe door het ijsmengsel Draai het in de ijsmachine tot ijs of laat het in het ijslaatje in 6 uur bevriezen Serveer het ijs op de Brusselse wafels

After Eight-ijs is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept