Blue Curaçaosorbet

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de gelatine in koud water Vet intussen een plat bord dun met boter dun in Breng in een steelpan 4 eetlepels water aan de kook, voeg de basterdsuiker toe en los die op Knijp de gelatineblaadjes uit en los ze van het vuur af in het water op Roer de Blue Curaçao erdoor en schenk het mengsel op het bord Laat het afkoelen en in de koelkast opstijven Verdeel de gelei in kleine stukjes Halveer de limoen, snijd van elke helft 2 dunne plakjes en pers de rest uit Schep het ijs in bolletjes in 4 glazen en schenk er het limoensap en spa-citroen over Garneer met slagroom, stukjes van de gelei en een schijfje limoen

Blue Curaçaosorbet is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Blue Curaçaosorbet
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Champignons met zoete-aardappelkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met bleu de Gex
20 min
Bekijk recept
Walnoot-stiltontaart
30 min-
Bekijk recept
Macaronischotel met drie soorten kaas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept