Bosvruchtensorbetijs met chocolade-muntsaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breek de chocolaatjes, op twee na, in stukjes en voeg de koffieroom toe Verwarm de stukjes chocola met de koffieroom al roerend op heel zacht vuur in een steelpannetje tot een mooie gladde saus ontstaat Schep de warme saus op 2 bordjes en schep op elk bordje 3 kleine bolletjes bosvruchtensorbetijs Garneer met een chocolaatje, een toefje munt en eventueel met frambozen

Bosvruchtensorbetijs met chocolade-muntsaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Perzische rijst met linzen
20 min
Bekijk recept
Lamskoteletjes met yoghurt-muntsaus
30 min-
Bekijk recept
Gevulde paprika met Marokkaanse couscous
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante lamsboutlapjes met frisse appelsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

IJshartjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Grapefruit-bosvruchtensmoothie
5 min
Bekijk recept
IJsschnitt met verse frambozen
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiensgroppino
5 min
Bekijk recept