Bramenijs met perzik

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de bramen en pureer ze Zeef de bramenmoes eventueel voor ijs zonder pitjes Klop in een kom 1/4 liter slagroom met 4 eetlepels suiker stijf en schep dit door de bramenmoes Doe het in de ijsmachine Rooster de amandelen in een droge koekenpan Snijd de perzikhelften in schijfjes Klop de rest van de slagroom met 1 eetlepel suiker stijf Verdeel het ijs in bolletjes en garneer met schijfjes perzik, een scheutje cognac en een toefje slagroom

Bramenijs met perzik is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bramenijs
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pimpelpaars Bramenijs
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-Bramenijs
30-60 min -
Bekijk recept