Citroen-limoenijs

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pers de citroenen en 1 limoen uit Breng in een pan 3 dl water met de suiker aan de kook en laat dit ± 10 minuten doorkoken tot een stroperig mengsel ontstaat Laat dit wat afkoelen en roer het dan bij het citroen-limoensap Klop het eiwit stijf, roer dit door het mengsel en giet het dan in de ijsmachine Garneer het ijs met de overgebleven goed afgeboende en in plakjes gesneden limoen

Citroen-limoenijs is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Limoenijs
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
CITROEN GEVULD MET CITROEN-LIMOENIJS
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Limoenijs in limoentjes
0 min
Bekijk recept
Limoenspoom
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept