Coupe Soleil

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de rozijnen 30 minuten in 2 eetlepels sherry Smelt de boter en bak de appelblokjes zachtjes 2 minuten Strooi er de kaneel en 50 gr suiker over, schenk het appelsap erbij en breng het aan de kook Schep er het vanillestokje en de rozijnen met het weekvocht door en stoof ze 2 minuten mee Breng het mengsel op smaak met de rest van de sherry en laat afkoelen Klop de slagroom stijf met 15 gr suiker Verdeel het ijs over 4 coupes, schep het appelmengsel erop en garneer met de slagroom, een koekje en een takje munt

Coupe Soleil is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Coupe soleil (mascarpone en rode vruchten)
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Salade Soleil
20-30 min -
Bekijk recept
Scampi Met Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane Kruiden
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Slagroomijs met vijgensaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met granita van appel en mintmeringue
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen met pistache
Bekijk recept
Aspergecocktail
30 min Voorgerecht
Bekijk recept