Frambozen-yoghurtijs

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de jam met het citroensap en 3 eetlepels water glad en roer de yoghurt en de slagroom erdoor Draai het mengsel in de ijsmachine tot ijs of laat het in den ijslaatje in ± 4 uur bevriezen Schep het ijs tijdens het bevriezen in het ijslaatje enkele keren om Schep voor het serveren bolletjes ijs in coupes en garneer met verse frambozen

Frambozen-yoghurtijs is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kindercocktail met mango alcoholvrij
- 10 min-
Bekijk recept
Taartje van yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Baklava
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Crispy yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept