Frambozensorbet I

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm het water en de suiker en roer tot de suiker is opgelost Laat de suikersiroop afkoelen Was de frambozen, houd enkele frambozen achter voor de garnering, pureer de overige en vermeng de puree met de suikersiroop en het citroensap Laat het mengsel in de ijsmachine in 15-20 minuten bevriezen Leg 2 bolletjes in een coupe en garneer met de achtergehouden frambozen en eventueel een takje citroenmelisse

Frambozensorbet I is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Clownpannenkoek met fruit
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pink Champagne
10 min Snack
Bekijk recept
Frambozensorbet met rozenlikeur
10 min Nagerecht
Bekijk recept