Gemberijs met crème de cacao

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de gemberbolletjes heel fijn en roer ze met de gembersiroop door de blanke via Klop de slagroom met de poedersuiker stijf en spatel 2/3 van de room luchtig door het vlamengsel Laat dit mengsel in een open diepvriesdoos in de diepvries in ± 2 uur bevriezen Roer het elk half uur goed door Doe de rest van de slagroom over in een spuitzak met kartelmond Schep het ijs met een ijsbolletjestang in 2 wijde, hoge coupes Schenk de crème de cacao erover, spuit er een toef slagroom op en garneer met de gembernootjes

Gemberijs met crème de cacao is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetruffeltaart
45 min
Bekijk recept
Smoothiebowl met bosvruchten en cacao
10 min
Bekijk recept
Honingkoffie met cacaoboompje
10 min-
Bekijk recept
Browniesandwich met banaan
1 uur-
Bekijk recept

Gekarameliseerde ananas met gemberijs
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Tamarinde-gemberijs Met Rode Papaja
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Ginger Ice Cream - Gemberijs-
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Vietnamees Lychee-gemberijs (Kem Trai Vavoi Gung)
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept