Honingparfait met perzikpuree

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bind een reep papier met keukentouw als een kraag om de soufflévormpjes, Laat de kraag 6 cm boven de rand uitsteken Klop de eidooiers en de honing in een kom op een pan heet water (au bain-marie) tot een dik, romig mengsel en laat dit al roerend afkoelen Klop de slagroom lobbig en spatel hem (met de kaneellikeur) door het dooiermengsel Schenk de honingparfait in de vormpjes en laat in de diepvriezer minstens 6 uur bevriezen Pureer de perziken en voeg eventueel wat suiker toe Verwijder voor het serveren de kraag Geef de perzikpuree er apart bij

Honingparfait met perzikpuree is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Minitiramisu met citroen en perzik
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van sherrymousse en perzikcompote
2 uur-
Bekijk recept
Slanke perzikenmousse
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Oranje-bovenwafel met ijs en aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Kaneel-honingparfait
Bekijk recept
Kaneel-honingparfait
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Honingparfait Met Bramensaus
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Honingparfait Met Nougatine
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept