Kaas terrine - Vet maaltijd fase1

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de gelatine in wat koud water Meng de roquefort, brie en boter in de keukenmachine Verwarm de witte wijn, en los er de geweekte gelatineblaadjes in op Roer de afgekoelde wijn, de bleekselderij en de zoetstof door de kaas Bedek de wanden ven een terrinevorm met de plakjes Goudse kaas Vul de vorm half met het kaasmengsel, strooi er de pecannoten en eventueel de vijgen over en giet de rest van het kaasmengsel er over Laat een paar uur opstijven in de koelkast

Kaas terrine - Vet maaltijd fase1 is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Tony Kitous & Dan Lepard's bulgursalade met erwten en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Risotto met kreeft en cava
Voorgerecht
Bekijk recept
Lunchsalade Vet Fase 1
10-20 min -
Bekijk recept
Mediterraans Stoofvlees, Fase 2
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept