Zoek
Tomatenboter
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/2 pakje boter 1/2 theelepel oregano 2 takjes peterselie 1 sjalotje 1 klein blikje tomatenpuree 1/2 tl whisky 1/2 tl pernod 1/2 tl honing 1 teentje knoflook Zout Ta
Bereiding
Doe de gesnipperde ui, oregano en peterselie samen met de tomatenpuree door de boter Roer er dan achtereenvolgens de whisky, pernod, honing en uitgeperste knoflook door Maak af met zout en tabasco
Tomatenboter is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Pain de Boulogne met Saint Albray en zongedroogde tomaatjes
15 min
Bekijk recept
Crostini Met Tomatenboter
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenboter
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenboter
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Pain de Boulogne met Saint Albray en zongedroogde tomaatjes
15 min
Bekijk recept
Crostini Met Tomatenboter
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenboter
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenboter
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept