Rollade met kruiden & knoflook

6
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de rollade in een uur op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 175 ºC.
  • 2 Prik met een puntig mes gelijkmatig inkepingen in de rollade van ca. 3 cm diep. Doe dat in de gaten van het netje zodat dit heel blijft. Snijd de rozemarijn en de tijm in takjes van 4 cm. Vul de inkepingen met de knoflook, rozemarijn en tijm. Steek eventueel overgebleven rozemarijn en tijm tussen het netje en het vlees. Bestrooi de rollade met peper en zout.
  • 3 Verhit de boter en olie in een ovenvaste braadpan. Braad het vlees in 4 min. rondom bruin aan. Zet de pan zonder deksel in het midden van de oven en braad de rollade ca. 45 min. Bedruip halverwege met bakvet. Laat de rollade uit de oven 10 min. rusten met de deksel op de pan. Verwijder eventueel het netje en snijd in plakken.

Rollade met kruiden & knoflook is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept