Rollade gelakt met stroop

8
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175 °C. Haal het netje van de rollade en snijd het vlees overlangs door. Laat de helften aan elkaar zitten.
  • 2 Maal het spek en de rozemarijn in de keukenmachine in 1 min. fijn. Verdeel het mengsel over de binnenkant van het vlees en bind het vlees zo strak mogelijk op met keukentouw of met de bijgeleverde elastiekjes.
  • 3 Verhit de boter in een braadpan. Bak de rollade in 4 min. rondom bruin en leg in de oven. Bestrijk de rollade met de fruitstroop en bak ca. 45 min. in de oven. Bedruip halverwege met behulp van een lepel met het bakvocht. Haal uit de oven en laat 10 min. rusten onder aluminiumfolie.

Rollade gelakt met stroop is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept