Slablaadjes met gebakken biefstuk

8
15 min
Snack
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de biefstuk in reepjes. Schaaf de kaas in flinters. Verwijder buitenste bladeren van kropsla. Neem per persoon een mooie blaadje uit het hart (de rest wordt niet gebruikt). Verdeel ze over een schaal.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstukreepjes op hoog vuur in 1 min. rosé. Bestrooi de biefstukreepjes met peper en zout. Verdeel het vlees over de slablaadjes. Bestrooi met de kaasflinters.

Slablaadjes met gebakken biefstuk is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept