Zalm met peperkorst

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Prik met een vork gaatjes in de aardappelen en verpak ze afzonderlijk in magnetronfolie. Pof de aardappelen 10 min. in de magnetron op 800 watt. Laat in de magnetron nog 2 min. in de folie nagaren.
  • 2 Bestrooi ondertussen de zalm met zout naar smaak. Plet de peperkorrels grof in de vijzel of met de bolle kant van een lepel. Strooi op een bord en duw 1 kant van de zalmfilets erin. Verhit de boter en bak de zalm 6 min., eerst op het peperkorstje. Keer halverwege.
  • 3 Kook ondertussen de peultjes in 4 min. beetgaar in water met zout. Haal de aardappelen uit de folie, halveer en verdeel over 4 borden. Schep de zure room op de aardappelen en leg de zalm en peultjes erbij.

Zalm met peperkorst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmfilet met peperkorst & broccoli met hazelnoten
16 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roastbeef met peperkorst en peperroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met rode-peperkorst en limoenaardappeltjes
1u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraden Ribstuk Met Peper En Mosterd
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept