gemarineerde kip met oregano en kappertjes

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem boven een kopje de oreganoblaadjes van de takjes en knip ze fijn. Hak de kappertjes fijn. Roer in een kommetje de olie, het citroensap, de oregano en de kappertjes tot een dressing. Leg de plakjes kipfilet in een diep bord, schenk er de dressing over en zet de kip afgedekt ± 30 minuten in de koelkast. Was de tomaten, maak ze schoon en snijd ze in plakjes. Verdeel de kipfilet over 4 bordjes, leg de plakjes tomaat ernaast en schenk er de dressing over. Serveer er stokbrood bij.

gemarineerde kip met oregano en kappertjes is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept