champignons in knoflooksaus

4
0 min
-
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Veeg de champignons schoon. Pel het sjalotje en snijd het fijn. Smelt de boter in een pan. Fruit het sjalotje even aan. Pers de teentjes knoflook erboven uit en roer de bloem erdoor. Voeg al roerend beetje bij beetje de melk toe. Blijf roeren tot een gebonden saus ontstaat. Roer de verse roomkaas erdoor. Laat de kaas al roerend smelten. Voeg de champignons toe. Verwarm de saus 5 minuten heel zachtjes tot de champignons wat van de smaak hebben opgenomen. Breng de saus op smaak met versgemalen zout en peper. Schep de bieslook erdoor. Lekker met knoflook-tijm brood.

champignons in knoflooksaus is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept