gemarineerde paddestoelen

4
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

de paddestoelen schoon vegen, ui en knoflook fijn snipperen. In een pan de paddestoelen, ui, knoflook, citroensap en italiaanse tuinkruiden aan de kook brengen en 2 à 3 minuten zachtjes laten door koken. Op smaak brengen met zout en peper. Van het vuur af de peterselie erboven fijn knippen en minstens 24 uur laten marineren. Op de dag zelf eventueel weer zachtjes aan de kook brengen. Kan warm of koud gegeten worden. Indien warm: opdienen op een bedje van waterkers en serveren met een smaakvol bruin boerenbrood! Koud kan het heel goed gegeten worden bij een buffet van verschillende tapas en of italiaanse voor- en tussengerechten.

gemarineerde paddestoelen is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept