slakken met peterselie en knoflookboter

6
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven op 150 gr C. De slakken goed uit laten lekken. De boter op kamertemperatuur. De peterselie, knoflook en sjalotjes heel fijngehakt door de boter mengen en op smaak brengen met zout en peper. Vul het huisje met een beetje kruidenboter, de slak terug in het huisje en opvullen met weer kruidenboter. Leg de slakkenhuisjes in een vuurvaste schaal, bestrooi met een beetje paneermeel; plaats de schaal/schaaltjes in de oven voor ongeveer 10 minuten. Serveer het gerecht warm met stokbrood.

slakken met peterselie en knoflookboter is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Knoflookboter met bieslook en citroen
45wachten min Bijgerecht
Bekijk recept
Thaise garnalen gemarineerd in kokosmelk
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Borrelbrood
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met tomaat en aardappeltjes
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lauwwarme escargotsalade
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Slakken met oregano
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slakken met kruidenboter
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aperitiefhapjes met champignons en wijngaardslakken
20 min Snack
Bekijk recept