entrecote cafe de paris 1

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de champignons in 30 g boter en 1 el olie gedurende 5 minuten. Voeg de sjalotten toe en bak nog een minuut langer. Kruid met peper en zout en doe alles in een kom. Doe 30 g boter en 1 el olie in de braadpan.Kruid het vlees met peper en zout en braad het rose. Haal het vlees uit de pan (warm houden) en giet het vet af. Giet de wijn en de bouillon in de pan en laat snel inkoken totdat er ongeveer 1 dl overblijft. Klop de room erin, vermeng de maïzena met 1 el room en voeg dit ook toe. Laat 1 minuut sudderen. Voeg de gesauteerde champignons toe en sudder nog 1 minuut. Haal van het vuur, voeg stukjes zachte boter toe en roer tot de boter opgelost is. Snijd het vlees in repen van ± 2 cm dik, verdeel dit over 4 borden en schenk er de saus over, garneren met peterselie en dien onmiddellijk op. Heerlijk met aardappel gratin We hebben ook een andere variant van dit recept: Entrecôte Café de Paris 2

entrecote cafe de paris 1 is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept