gehakt, tomaat en komkommer spiesjes voor op de bbq

4
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de gehaktkruiden, 1 el ketchup en 1 el paneermeel door het gehakt en maak kleine gehaktballetjes. Kook de balletjes ± 10 minuten in de groentebouillon, afgieten en deppen met keukenpapier. Maak de komkommer schoon en snijd deze in dikke plakken, halveer en verwijder de zaadjes. Maak de spiesjes met om en om de komkommer en de balletjes, begin en eindig met een cherrytomaatje. Kort op de bbq, ± 5 minuten.

gehakt, tomaat en komkommer spiesjes voor op de bbq is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Quesadillas van de BBQ
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept