gehaktsaus uit bologna (rugù bolognese)

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de groente klein en bak alles op een matige warmtebron samen met de spekblokjes, voeg de boter en het verkruimelde gehakt erbij; roer de ingrediënten goed door elkaar. Voeg de wijn, bouillon, tomatenpuree en de kruiden erbij en laat alles zonder de pan af te sluiten op een lage warmtebron een uur inkoken tot een heerlijke, dikke saus. Haal de laurierblaadjes uit de saus. Proef en maak af met een versgemalen peper en nootmuskaat. Een heerlijke saus voor spaghetti of penne.

gehaktsaus uit bologna (rugù bolognese) is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza bolognese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijkgevulde spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle bolognese
45 min-
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza met gehakt en artisjokken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met bonen gehaktsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept