lamskotelet uit dijon

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de koteletten in met de citroen. Besprenkel met knoflookpoeder en peper. Meng peterselie, mosterd en paneermeel en geef er het vlees een jasje mee. Leg de koteletten in een ovenschotel zonder deksel. Bak 4 min. op stand 10 en 15 min op stand 5, of tot ze gaar zijn. Garneer met partjes citroen en limoen. Lekker met een tomatensalade

lamskotelet uit dijon is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterd-mosselsoep met wortel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade meli melo
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gravlaks - Gravet Laks
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Risotto met muntthee, lamskotelet en groene groentjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pepercouscous met lamskotelet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilav met lamskotelet
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade voor lam en ander rood vlees
Bijgerecht
Bekijk recept