reebiefstukjes met sherry

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 50 gr boter in een koekepan en bak de reebiefstukjes in ± 3 minuten bruin en rosé van binnen. Houd de biefstukjes warm op een warm bord met aluminiumfolie. Fruit het sjalotje even aan in de pan en blus dit af met de sherry. Voeg de laurier, majoraan en rozemarijn toe en laat het even inkoken. Voeg de room toe, laat het even doorkoken en klop de resterende boter in koude vlokjes door de saus. Serveer deze saus bij het vlees. Lekker met gevulde champignons.

reebiefstukjes met sherry is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-karbonades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalensoep met sherry
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Reuzengarnalen met sherrydip
10 min Snack
Bekijk recept

Reebiefstukjes Met Wildsaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Reebiefstukjes Met Bosvruchtensaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reebiefstukjes Met Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildsalade Van Herte-of Reebiefstukjes
30-60 min -
Bekijk recept