roergebakken rodekool

4
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Uien halveren en de helften in heel smalle partjes snijden. Bieflappen, in smalle reepjes snijden en omscheppen met 1 theelepel peper, ketjap, chilisaus en gemebersiroop. Rode kool halveren en de helften in smalle repen snijden. In een wok of braadpan 50 gr boter verhitten en hierin de biefreepjes op hoog vuur dichtschroeien. De uien toevoegen, knoflook erboven uitpersen en 1 kruidnagel en laurierblad toevoegen en onder omscheppen de uien laten kleuren. De kool toevoegen en onder omscheppen op laag vuur 10 minuten laten stoven. Twee friszure, groene appels in partjes snijden en op het laatst met 50 g rozijen en 50 g walnoten door het gerecht mengen. Met rijst serveren.

roergebakken rodekool is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept