runderlapjes met vruchten en witbier

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smeer de runderlapjes in met zout en peper. Verhit in een braadpan de boter en bak, als de boter bruin wordt, de lapjes in ± 5 minuten aan beide zijden bruin. Pel en snipper intussen de ui. Haal de runderlapjes uit de pan en houd ze op een bord warm. Fruit in de achtergebleven boter de ui tot deze glazig ziet. Voeg hieraan de mosterd, majoraan en het bier toe. Voeg, nadat het is uitgebruist, de lapjes weer toe en laat het met het deksel op de pan ± 1 uur zachtjes stoven. Schil de mango en snijd hem in blokjes. Halveer de granaatappel en schep de pitjes eruit. Voeg de mango en de granaatappel aan de runderlapjes toe en laat alles nog 1 uur gaar stoven. Lekker met gekookte aardappels.

runderlapjes met vruchten en witbier is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselmaaltijd met bier
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Emulsie van aardbeien met witbier, chantilly van plattekaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met spek en gestoofde groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes in biersaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderlapjes met madeira
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige soep van rundvlees
35 min, voorbereiden 135 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische stoofschotel met cacao
2 uur-
Bekijk recept