asperges met gegrilde fruit de mer en hollandaisesaus

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de asperges beetgaar in ongeveer 10 minuten en houd ze warm. Bak de zalm in een grillpan, circa 2 minuten aan iedere kant, bak de langoustines in de grillpan; verhit de olie in een pan, voeg de schelpentoe en sluit de pan met een deksel, schud de schelpen af en toe om en de schelpen zijn goed als ze openstaan, verwijder de exemplaren die nog gesloten zijn, voeg nu nog 2 minuten de garnalen toe. Klop de wijn met de eidooiers au bain marie. Voeg langzaam de gesmolten boter toe en blijf goed kloppen tot de saus lobbig en romig van kleur is. niet langer, want dan gaat de saus schiften! Breng de saus op smaak met zout/peper en eventueel dragon. Verdeel de asperges, de vis en de schelpdieren over de borden en schenk de hollandaisesaus eroverheen. Lekker met een frisse waterkerssalade met lente-uitjes en pommedore tomaten

asperges met gegrilde fruit de mer en hollandaisesaus is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkool met hollandaisesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfiletrolletjes met asperges en hollandaisesaus
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met frisse zalm-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept