asperges met sabayonsaus

4
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de asperges in 10 tot 15 min. gaar, en houdt ze warm. Sabayonsaus: neem 2 dl kookvocht en doe dit in een pannetje met de witte wijn en voeg al roerend een voor een de eierdooiers toe. Verwarm de saus op een laag vuur totdat er een mooie volle saus ontstaat. Haal de pan het vuur en voeg de garnalen, creme fraiche en de gehakte kervel toe en maak opsmaak met peper en eventueel zout.

asperges met sabayonsaus is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Sinterklaasrecept Gepocheerde Zalmforel Met Sabayonsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce Van Fillodeeg, Zalm En Sabayonsaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bierschuim Met Ale En Jagermeister
10-20 min -
Bekijk recept
KABELJAUW MET GROENE ASPERGES
60 min Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept