forel met groene saus

4
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet een ovenschaal in met 2 eetlepels olie. Dep de forellen droog. Vul de buikholten met de verse roomkaas. Leg de forellen naast elkaar in de ovenschaal en schenk de wijn erover. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Stoof de forellen in een op 200 graden voorverwarmde oven in ± 20 minuten gaar. Pers de citroen uit. Hak de peterselie, kappertjes en augurken fijn in de keukenmachine. Meng het citroensap en de rest van de olijfolie erdoor tot een dikke saus ontstaat. Voeg zout en peper naar smaak toe. Neem de forellen uit het vocht en leg ze op 4 warme borden. Schep de groene saus erover en ernaast. lekker met sugar snaps en een gekookt aardappeltje.

forel met groene saus is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept