gekookte mosselen met herfstbok

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de wortel, tijm en selderij en pel de ui. Snij de ui en wortel in grove stukken, maar laat de selderij heel. Doe de gesneden groente, tijm en laurierblaadjes in een grote pan en breng dit aan de kook. Laat het 5 minuutjes zachtjes koken en voeg dan de mosselen toe (niet hoger vullen tot 1/3 van de pan). Zet de pan op hoog vuur met de deksel erop. Na 4 minuten de mosselen omschudden. Open de pan en controleer of alle schelpen open zijn, zo ja dan zijn de mosselen klaar. Tip: Serveer de mosselen in de schelpen op een diepbord met een schep gezeefd kookvocht en stokbrood

gekookte mosselen met herfstbok is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse stoof met kapucijners, boerenkool en bokbier
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige runderrib met herfstbok
190 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenborstfilet met rode kool en aardappelpuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boekweitsalade Met Bier
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept