kipfilet gevuld met komijnekaas en gember

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kipfilets overdwars tot ± een 1/2 cm van de zijkant open en bestrooi ze met zout en peper. Snijd de gember in plakjes. Snijd de plakken kaas in de lengte doormidden en leg ze in de kipfilets. Verdeel de plakjes gember erover. Klap de kipfilets dicht en steek ze met cocktailprikkers vast. Verhit de boter in een pan en bak hierin de kipfilets in ± 10 minuten lichtbruin; keer ze halverwege. Was intussen de prei, maak ze schoon en snijd ze in stukken van ± 4 cm. Kook de prei in een pan met weinig water en zout afgedekt ± 5 minuten en laat ze dan in een vergiet goed uitlekken. Schep de kip uit de pan op een bord. Bak de prei in het achtergebleven bakvet al omscheppend ± 1 minuut. Roer de gembersiroop erdoor. Leg de kip op de prei en verwarm alles afgedekt nog ± 5 minuten op laag vuur.

kipfilet gevuld met komijnekaas en gember is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept