kipfilet in pestosaus met paddestoelen

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de kipfilet zo lang mogelijk in de koelkast, wanneer deze koud is, snijd je de kipfilet makkelijk en snel in blokjes, snipper het ui en snijd de paddestoelen (bijvoorbeeld: oesterzwammen, chantarellen en eekhoorntjesbrood)in schijfjes. Bak dit alles in de boter of olijfolie, naar eigen smaak. De bakpan van de hittebron halen en nu de bouillon er voorzichtig bij. Laat dit opnieuw aan de kook komen en voeg de pesto en room erbij en laat het nog even zachtjes 2 à 3 minuten op een klein vuur staan. Naar eigen smaak meer room of pesto erbij doen, als je het te zwak of te sterk van pestosmaak vind! Serveer dit met groene tagliatelle of pasta penne! Tip: wanneer je paddestoelen met water schoonmaakt, zuigt dit veel water op en dit komt je gerecht niet ten goede, daarom de paddestoelen met keukenpapier of een borstelje schoonmaken.

kipfilet in pestosaus met paddestoelen is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept