Laat de kipfilet zo lang mogelijk in de koelkast, wanneer deze koud is, snijd je de kipfilet makkelijk en snel in blokjes, snipper het ui en snijd de paddestoelen (bijvoorbeeld: oesterzwammen, chantarellen en eekhoorntjesbrood)in schijfjes. Bak dit alles in de boter of olijfolie, naar eigen smaak. De bakpan van de hittebron halen en nu de bouillon er voorzichtig bij. Laat dit opnieuw aan de kook komen en voeg de pesto en room erbij en laat het nog even zachtjes 2 à 3 minuten op een klein vuur staan. Naar eigen smaak meer room of pesto erbij doen, als je het te zwak of te sterk van pestosmaak vind! Serveer dit met groene tagliatelle of pasta penne! Tip: wanneer je paddestoelen met water schoonmaakt, zuigt dit veel water op en dit komt je gerecht niet ten goede, daarom de paddestoelen met keukenpapier of een borstelje schoonmaken.
kipfilet in pestosaus met paddestoelen is een recept van Buissink.com